To 31o κάμπινγκ Antinazi Zone – YRE θα γίνει φέτος στο Γύθειο (περιοχή Βαθύ) σε μια πανέμορφη παραλία στο οργανωμένο κάμπινγκ Δίας (www.campingdias.gr) 


Το κάμπινγκ Antinazi Zone – YRE είναι το μακροβιότερο αντιρατσιστικό – αντιφασιστικό κάμπινγκ στην Ελλάδα, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό συνήθως μέρος. 


Σε μια περίοδο ανόδου της ακροδεξιάς και των νεοναζί στην Ελλάδα και διεθνώς το κάμπινγκ Antinazi Zone – YRE δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις και να σχεδιάσουμε δράσεις για την επόμενη περίοδο σ’ ένα κλίμα συντροφικότητας και αλληλεγγύης, διασκεδάζοντας και χαλαρώνοντας παράλληλα. 


Το πρόγραμμα του κάμπινγκ περιλαμβάνει:

  • * Συζητήσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις (για όποια/ον ενδιαφέρεται) 
    * Τα θέματα των συζητήσεων θα αφορούν, ενδεικτικά, τη νέα ατζέντα και την άνοδο της ακροδεξιάς και των νεοναζί, την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες, ζητήματα γύρω από την εκπαίδευση (όπως τη λογική της καταστολής από το δημοτικό με άλλοθι την ενδοσχολική βία), την ένταση των επιθέσεων απέναντι στα ΛΟΑΤ άτομα και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, περιβαλλοντικές απειλές και μάχες, την ιστορία εργατικών κινημάτων κ.α. (δείτε το ακριβές πρόγραμμα στην ιστοσελίδα, το fb και το Instagram) 
  • * Live, παραδοσιακά γλέντια, καραόκε, πάρτυ
  • * Προβολές ταινιών 
  • * Τουρνουά beach volley, ποδόσφαιρο άμμου κ.α.
  • * Εκδρομές 


-> Αν θέλεις να βοηθήσεις εθελοντικά στη διοργάνωση του κάμπινγκ συμμετέχοντας στο μουσικό / καλλιτεχνικό πρόγραμμα ή οργανώνοντας κάποια δραστηριότητα / workshop, έλα σε επικοινωνία μαζί μας. 


Για τα παιδιά θα υπάρχει κάθε βράδυ προβολή παιδικής ταινίας. Όσα παιδιά θέλουν, μπορούν επίσης να συμμετέχουν στo «συμβούλιο των παιδιών» καθώς και σε παιδικές δραστηριότητες όπως συλλογικό μαγείρεμα, κινητικά παιχνίδια κ.α.

Στον χώρο θα λειτουργεί όπως κάθε χρόνο αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ και ταβέρνα με φτηνές τιμές. 


Το κόστος συμμετοχής είναι: 

130€ από Αθήνα
160€ από Θεσσαλονίκη / Βόλο

Περιλαμβάνει: μεταφορά με επιστροφή με δικά μας λεωφορεία, 9 διανυκτερεύσεις με δική σας σκηνή, συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις μας μέσα στο κάμπινγκ (live, προβολές ταινιών κοκ), πάρκινγκ ΙΧ / μηχανής στον χώρο του κάμπινγκ. 

Για όσες/ους έρθουν με δικό τους όχημα η τιμή είναι 11 € ανά ημέρα. Παιδιά ως 5 ετών δωρεάν. Από 6 ως 12 ετών 5 € ανά ημέρα.



campingyre.gr | antinazizone.gr     fb: Camping YRE     instagram: camping.yre

τηλ. επικοινωνίας: 6976436302 (Αθήνα) | 6944421153 (Θεσσαλονίκη) | 6973322182 (Βόλος) | 6987125789 (Πάτρα) | 6937915008 (Μυτιλήνη)


το campingyre.gr ανανεώνεται... μέχρι τότε, βρείτε μας στο fb: Camping YRE