Kampi i 28 i Zones Antinaziste/ Rinia Kunder Rracizmit ne Evrope (YRE)

Ιούν 29, 2021 28o Camping - 2021

by Camping YRE

30 Korrik – 8 Gusht ne Dhrepano/Goumenica (te rajionin e Ipirit/ne detin Ion)

Per 28 vjet kemi organizuar kampe antiracist dhe antifashiste, ne vende te ndryshme to Greqise. Sivjet kampi jone to organizohet ne Dhrepano te Ipirit, ne kamping te organizuar, tek bregdeti.

Çdo ditë ne organizojmë mesatarisht dy diskutime (në të njëjtën kohë) për çështje rreth antiracizmit, antifashizmit, shtypjes së grave, betejavet per mjedisin, brutalitetit të policisë, betejavet të punëtorëve dhe të rinjve, artit, etj (pjesëmarrja në diskutime është sigurisht fakultative). Përkthimi në anglisht sigurohet nga vullnetarët. Gjatë mbrëmjeve ne organizojmë koncerte muzikore live dhe kinema të hapur. Gjithashtu organizohet një ekskursion në grup edhe aktivitetet për fëmijët cdo dite. Ushqimi dhe pijet përgatiten nga vullnetarët në kamp dhe shiten me çmime të lira gjatë gjithë ditës.

Solidariteti ndërkombëtar është baza qe përpjekjet tona të jene të suksesshme.

Regjistrohuni në  kampi veror te zonës ANTINAZISTE /YRE!

• 9 netë (me çadrën tuaj) + autobus nga Athina për në kamp dhe kthim, 120 € për person

• 9 netë (me çadrën tuaj) + autobus nga Selaniku dhe mbrapa 110 € për person

• Nëse udhëtoni vetë: 8,5 € për person për një natë (me çadrën tuaj - cadrat gjithashtu mund të paguhen me qira në kamp)

• Fëmijët nën 7 vjeç falas

Për më shumë informacion shih

https://www.facebook.com/events/4061738517247891?ref=newsfeed (në Greqisht)

https://www.facebook.com/YRE.Camping (në Greqisht)

ose / dhe na kontaktoni përmes postës elektronike te antinazi.yre@gmail.com, fb

ose te telefonat

00306932714175, 00306972426166 (Anglisht), 00306932374852 (Gjermanisht)

ΕΛΑ Σ' ΕΠΑΦΗ


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διοργάνωση του camping ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση της YRE και του Antinazi Zone, έλα σ' επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6976436302
2102283018
6977646995
2310540432

Email


antinazi.yre@gmail.com