Το 26ο κάμπινγκ Antinazizone-YRE έρχεται!

Ιούν 1, 2019 Γενικά, Νέα

by Camping YRE

Φέτος θα πάμε στις ακτές του Ιονίου. Στην πανέμορφη Θεσπρωτία. Στο κάμπινγκ «Δρέπανο», που βρίσκεται 5 χλμ. έξω από την Ηγουμενίτσα.
Εκεί θα γίνει το φετινό 26ο κάμπινγκ του Antinazizone-YRE που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26 Ιουλίου και θα τελειώσει την Κυριακή 4 Αυγούστου.

Για 10 ημέρες και 9 νύχτες θα φτιάξουμε κάτι που θέλουμε να μοιάζει σαν την κοινωνία που παλεύουμε και ονειρευόμαστε.
Μια διοργάνωση ανοικτή σε όλες τις ηλικίες από βρέφη ως και αρκετά …άφτερ. Για νεολαία αλλά και οικογένειες. Ανοιχτή στον καθένα και την καθεμία ανεξάρτητα από φύλο, εθνική καταγωγή, σεξουαλικό προσανατολισμό.
Το κόστος θα είναι 8,5€ τη μέρα για όσους ταξιδέψουν μόνοι τους, και 100€ από Θεσσαλονίκη και 115€ από Αθήνα που περιλαμβάνει μεταφορικά με ναυλωμένο λεωφορείο και 9 διανυκτερεύσεις (με δική σας σκηνή φυσικά).
***
Θα έχουμε όπως πάντα μια πλούσια γκάμα συζητήσεων για όλες τις ανάγκες και όλα τα ενδιαφέροντα. Αναφέρουμε ενδεικτικά: Το αντιφασιστικό κίνημα και η δίκη της Χρυσής Αυγής – Ο αγώνας ενάντια στις εξορύξεις – Η κλιματική αλλαγή και οι κινητοποιήσεις της νεολαίας – Το γυναικείο κίνημα σε όλο τον κόσμο – Η τέχνη ενάντια στο φασισμό (με αφορμή τα φεστιβάλ Art against fascism) – και πολλά άλλα που θα ανακοινώσουμε στην πορεία.
Θέλουμε να οργανώσουμε ημερήσιες εκδρομές σε πανέμορφα κοντινά μέρη όπως Παξοί – Σύβοτα – Πάργα – Πέρδικα – Καραβοστάσι.
Θα έχουμε όπως πάντα αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα, μπάρμπεκιου και μπαρ: Πάνω στην θάλασσα, σε δικό μας χώρο με πολύ φτηνές τιμές, συλλογικά και εθελοντικά.
Θα υπάρχουν προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, θεματικά εργαστήρια, πάρτυ, λαϊκές βραδιές, παιδικό εργαστήρι, όλα φυσικά με ελεύθερη είσοδο.
***
Το κάμπινγκ βρίσκεται πάνω στη θάλασσα σε παραλία με άμμο. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε ΑΜΕΑ, με σχετική ράμπα στην παραλία. Διαθέτει ζεστό νερό όλο το 24ωρο, ενώ λειτουργεί και μίνι μάρκετ. Έξω από το κάμπινγκ κάνει στάση αστικό ΚΤΕΛ με τακτικά δρομολόγια για Ηγουμενίτσα από το πρωί ως το βράδυ. Επίσης, υπάρχει ποδηλατόδρομος που συνδέει το κάμπινγκ με την Ηγουμενίτσα. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.drepano.gr
Υπάρχουν και διαθέσιμα δωμάτια, αλλά χρειάζεται να γίνει έγκαιρη κράτηση από όσους ενδιαφέρονται.
Θα υπάρχουν οργανωμένες αναχωρήσεις με ναυλωμένα λεωφορεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
***
Μείνετε συντονισμένοι στο www.antinazizone.gr και στο Facebook: Camping YRE για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής.
Εναλλακτικά στα τηλέφωνα 6976436302 (Αθήνα) και 6977646995 (Θεσσαλονίκη)
Το 26ο κάμπινγκ Antinazizone-YRE έρχεται!

ΕΛΑ Σ' ΕΠΑΦΗ


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διοργάνωση του camping ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση της YRE και του Antinazi Zone, έλα σ' επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6976436302
2102283018
6944421153
2310540432

Email


antinazi.yre@gmail.com