22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, 28 & 29/6

Δημοσιεύουμε κάλεσμα της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης σχετικά με το 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Ιούνη στο πάρκο Ξαρχάκου απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

Αργήσαμε, αλλά είμαστε εδώ!

Σε καιρούς αδιαμφισβήτητα δύσκολους με τους ρατσιστές να ονειρεύονται τείχη, τους εθνικιστές να καλούν σε πόλεμο με τους γειτονικούς λαούς και τους φασίστες να πάνε να σηκώσουν κεφάλι στην επαύριο των εκλογικών αποτελεσμάτων, αισθανόμαστε ακόμα πιο έντονο το χρέος να επιστρέψουμε με τη μεγάλη γιορτή της κοινωνικής αλληλεγγύης στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Όσοι και όσες αντιστεκόμαστε στο ζόφο του ρατσισμού, του πολέμου και του φασισμού, όσοι και όσες αναζητάμε μια προοπτική ισότητας, ελευθερίας και αξιοπρέπειας, πρέπει να πάρουμε θέση, να χαράξουμε τις δικές μας διαχωριστικές γραμμές και να στηρίξουμε για άλλη μια φορά ένα μαζικό, πολύχρωμο και δυναμικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ.

Το 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα είναι και φέτος εδώ, πιστό στο ραντεβού του –παρά τις εκλογικές αναμετρήσεις που μας κάναν σάντουιτς– για να αφήσει το δικό του αλληλέγγυο αποτύπωμα στην πόλη.

Φέτος για δυο μέρες, Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Ιούνη στο πάρκο Ξαρχάκου απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

Να είμαστε όλες και όλοι εκεί!

Η εκδήλωση στο fb εδώ

ΕΛΑ Σ' ΕΠΑΦΗ


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διοργάνωση του camping ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση της YRE και του Antinazi Zone, έλα σ' επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6976436302
2102283018
6977646995
2310540432

Email


antinazi.yre@gmail.com