Ξεκίνησε η φετινή λαχειοφόρος του Antinazi Zone – YRE! Δείτε τα δώρα που κληρώνονται

Ιούν 8, 2019 Νέα

by Camping YRE

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Antinazi Zone – YRE διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα με στόχο να ενισχύσει οικονομικά τις δράσεις του και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις μεγάλες αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές μάχες που βρίσκονται μπροστά μας.

Η λαχειοφόρος οικονομικής ενίσχυσης θα έχει διάρκεια όλο τον Μάη και τον Ιούνη και η κλήρωση θα γίνει στις 11 Ιούλη σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και τα δώρα που θα κληρωθούν είναι:

  • Δύο τριήμερα στην Άνδρο για δύο ή τρία άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη.
  • Ένα τριήμερο για δύο άτομα στη Τζιά, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Βιλάι» που βρίσκεται στην Κορησσία. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν κατόπιν συνεννόησης με την ιδιοκτήτρια.
  • Δύο διπλές συμμετοχές για το 26ο αντιρατσιστικό κάμπινγκ του Antinazi Zone – YRE που θα γίνει στο Δρέπανο Θεσπρωτίας και περιλαμβάνουν: εισιτήρια με επιστροφή και διαμονή για 10 μέρες – 9 διανυκτερεύσεις.

Προμηθευτείτε τώρα λαχνούς από τα μέλη του Antinazi Zone – YRE ή ελάτε σε επαφή με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΕΛΑ Σ' ΕΠΑΦΗ


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διοργάνωση του camping ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση της YRE και του Antinazi Zone, έλα σ' επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6976436302
2102283018
6944421153
2310540432

Email


antinazi.yre@gmail.com