🍲 Αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα στο 26ο κάμπινγκ Antinazizone-YRE

Ιούλ 6, 2019 26ο Camping - 2019, Νέα

by Camping YRE

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο χώρο της διοργάνωσης θα λειτουργεί αυτοοργανωμένη κουζίνα για την εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών. Μέχρι τώρα σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων έχουμε καταφέρει και εξασφαλίζουμε πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό καλής ποιότητας και με πολύ οικονομικές τιμές. Αυτό επιδιώκουμε να κάνουμε και φέτος. Με τη συμμετοχή όλο και περισσότερων εθελοντών μπορούμε να έχουμε ένα καλά οργανωμένο κυλικείο που θα λειτουργεί όλη την ημέρα και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της διοργάνωσης από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το πρωινό θα περιλαμβάνει καφέ, γάλα, ψωμί με μέλι ή μαρμελάδα, δημητριακά. Το μεσημεριανό δυο πιάτα σπιτικού φαγητού ένα με κρέας και ένα χορτοφαγικό, και το βράδυ θα λειτουργεί καθημερινά μπάρμπεκιου. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε σάντουιτς, μεζέδες, σαλάτες, φρούτα, σπιτικά γλυκά και επίσης χυμούς, μπύρες, αναψυκτικά και κρασί.

Η αυτοοργάνωση της κουζίνας μας επιτρέπει να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες των κατασκηνωτών, να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους συμμετέχοντες (μωρά, παιδιά, ενήλικες, χορτοφάγοι) και όλα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Η λειτουργία της κουζίνας βασίζεται σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία από μαζική εστίαση ως πυρήνα της ομάδας, αλλά και σε εθελοντές που βοηθούν ώστε να λειτουργήσουν όλα «ρολόι».  

Αν θέλεις να βοηθήσεις, αν ξέρεις να μαγειρεύεις, αν δεν ξέρεις αλλά θέλεις να μάθεις, αν πιστεύεις ότι έχεις καλές ιδέες που μπορούμε να κάνουμε πράξη όλοι μαζί, έλα σε επαφή με την ομάδα της κουζίνας και δήλωσε εθελοντής, για όσες μέρες και ώρες θέλεις και μπορείς.

Στείλε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook: CampingYRE ή μέσω της φόρμας του σαιτ εδώ

ΕΛΑ Σ' ΕΠΑΦΗ


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διοργάνωση του camping ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση της YRE και του Antinazi Zone, έλα σ' επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6976436302
2102283018
6977646995
2310540432

Email


antinazi.yre@gmail.com