🎲 Παιδικός χώρος στο 26ο κάμπινγκ της YRE

Ιούλ 20, 2019 26ο Camping - 2019, Νέα

by Camping YRE

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο 26ο κάμπινγκ της YRE θα λειτουργήσει παιδικός χώρος για τους μικρούς κατασκηνωτές. Μετά από την εμπειρία των τελευταίων κάμπινγκ και την παρουσία όλο και περισσότερων οικογενειών, επιδιώκουμε να εντάξουμε στη ζωή και στους ρυθμούς της διοργάνωσης δραστηριότητες για τα παιδιά κάθε ηλικίας. Στόχος μας δεν είναι να έχουμε ένα χώρο που θα «απομονώνει» τα παιδιά από την υπόλοιπη ζωή του κάμπινγκ αλλά να τα εντάξουμε σε αυτή μέσα από μια σειρά δραστηριότητες που στόχο θα έχουν να γνωριστούν μεταξύ τους, να αλληλοεπιδράσουν, να παίξουν, να δημιουργήσουν.

Με τη βοήθεια εθελοντών θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες καθημερινά και θα βοηθήσει τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τη φύση, με τις συλλογικές διαδικασίες της διοργάνωσης, με όλους τους κατασκηνωτές. Σε αυτό το χώρο θα μπορούν να δημιουργήσουν με ανακυκλώσιμα υλικά, να παίξουν παραδοσιακά και σύγχρονα παιχνίδια, να ακούσουν αφηγήσεις παραμυθιών, να ζωγραφίσουν, να παίξουν κρυμμένο θησαυρό και πολλά άλλα. Καθημερινά θα έχουμε παιδικό θερινό σινεμά με επιλεγμένες παιδικές ταινίες κατάλληλες για όλες τις ηλικίες.

Αν θέλεις να δηλώσεις συμμετοχή στη διοργάνωση του «παιδικού χώρου», αν έχεις ιδέες και όρεξη να βοηθήσεις στο κομμάτι της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του κάμπινγκ, δήλωσε συμμετοχή στην ειδική φόρμα εδώ.

ΕΛΑ Σ' ΕΠΑΦΗ


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διοργάνωση του camping ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση της YRE και του Antinazi Zone, έλα σ' επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6976436302
2102283018
6977646995
2310540432

Email


antinazi.yre@gmail.com