27ο κάμπινγκ Antinazizone-YRE και μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό

Ιούλ 29, 2020 27ο Camping - 2020

by Camping YRE

Η λειτουργία των κοινωνιών παγκοσμίως έχει επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τους τελευταίους μήνες από την πανδημία του κορονοϊού. Το κάμπινγκ μας φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.
Όπως κάθε χρόνο, ο στόχος του κάμπινγκ βέβαια παραμένει: να κάνουμε συλλογικές διακοπές με περιεχόμενο, να περάσουμε καλά, να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε απόψεις για το πως θα παλέψουμε για μια καλύτερη κοινωνία, απαλλαγμένη από το ρατσισμό, τον φασισμό, τον σεξισμό, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τελικά την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Έχουμε οργανώσει ένα πλήρες πρόγραμμα με πολλές συζητήσεις, προβολές, συναυλίες, εργαστήρια, εκδρομές, κα όπως κάθε χρόνο.


Αυτό που θα είναι διαφορετικό την φετινή χρονιά είναι ο τρόπος που θα γίνουν κάποια από αυτά. Παίρνουμε στα σοβαρά τους κινδύνους που υπάρχουν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους αντιμετωπίσουμε. Το κάνουμε αυτό για να προστατέψουμε την υγεία όλων μας, αλλά ιδιαιτέρως των πιο ευπαθών ομάδων (είτε βρίσκονται στο κάμπινγκ, είτε θα έρθουν σε επαφή μετά με όσους θα συμμετέχουν).


Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τα παρακάτω μέτρα, που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα του κάμπινγκ σε σχέση με άλλες χρονιές:
-Η μετακίνηση από και προς το κάμπινγκ σε λεωφορεία και ferry boat θα πρέπει να γίνει με μάσκες.

  • θα υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις σκηνών και πρέπει να γίνεται κράτηση ή τηλέφωνο εκ των προτέρων.
    -Η διεύθυνση του Camping Rovies έχει δεσμευτεί για την τήρηση όλων των μέτρων που αφορούν την καθαριότητα και απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων, των wc και των ντουζ. Στην ρεσεψιόν του κάμπινγκ κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση. Μέσα στο κάμπινγκ υπάρχει ιατρείο ενώ υπάρχει και ξενοδοχείο καραντίνας στην Αιδηψό.
    -Οι καρέκλες και τα τραπέζια στους χώρους που θα γίνουν οι συζητήσεις, οι προβολές, τα εργαστήρια, κτλ θα γίνει προσπάθεια να τοποθετηθούν με αποστάσεις.
    -Οι εθελοντές που θα κάνουν τις βάρδιες στην αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα και το μπαρ θα πρέπει να φορούν μάσκες ή/και προσωπίδες (ανάλογα το πόστο) και να τηρούν όλα τα μέτρα που αφορούν την υγιεινή των χεριών, κτλ.
  • Καλούμε όλους τους συμμετέχοντες στο κάμπινγκ να αποφεύγουν όσο το δυνατόν το συνωστισμό και να τηρούν τα βασικά υγειονομικά μέτρα ασφαλείας όλες τις ώρες, συμπεριλαμβανομένου και των βραδινών συναυλιών και event.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι θα κάνουμε ένα κάμπινγκ υποτονικό και ξενέρωτο; Καθόλου! Κάθε χρόνο καταφέρνουμε με καλή διάθεση, ανοιχτό μυαλό και λογική σύνθεσης και συνεργασίας να συνδυάζουμε προτιμήσεις και γούστα ανθρώπων με (πολύ!) διαφορετικές ηλικίες, από διαφορετικές χώρες, κτλ. Έτσι και φέτος πιστεύουμε ότι με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να πετύχουμε έναν συνδυασμό κεφιού και καλής διάθεσης με την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που απαιτεί η περίσταση.

ΕΛΑ Σ' ΕΠΑΦΗ


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διοργάνωση του camping ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση της YRE και του Antinazi Zone, έλα σ' επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6976436302
2102283018
6944421153
2310540432

Email


antinazi.yre@gmail.com