Προβολές ταινιών στο 27ο κάμπινγκ Antinazizone-YRE!

Ιούλ 29, 2020 27ο Camping - 2020

by Camping YRE

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/8
Οι Άθλιοι (Les Miserables) (2019)
Σκηνοθεσία: Λαντζ Λι
Είδος: Αστυνομική, Δράμα
Trailer: https://youtu.be/En11d9ggq6w
Πλοκή: Μια συνηθισμένη αστυνομική περιπολία στα παρισινά προάστια οδηγείται σε μια βίαιη αντιπαράθεση, την οποία καταγράφει η κάμερα από το drone ενός νεαρού. Για διαφορετικούς λόγους, πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν το επίμαχο, επιβαρυντικό για την αστυνομία βίντεο στα χέρια τους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/8
Joker (2019)
Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς
Είδος: Αστυνομική, Θρίλερ, Δράμα
Trailer: https://youtu.be/wm_3agAklGU
Πλοκή: Σε μια ταραγμένη Γκόθαμ Σίτι ο Άρθουρ Φλεκ είναι ένας κοινωνικά απροσάρμοστος, μοναχικός άντρας που ζει με τη μητέρα του και δουλεύει ως κλόουν. Ονειρεύεται καριέρα κωμικού, αλλά όταν η ασφυκτική πίεση του περιβάλλοντός του κορυφωθεί, η έκρηξή του θα λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.

ΠΕΜΠΤΗ 6/8
Μνήμες Φόνων (Memories of Murder) (2003)
Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν-χο
Είδος: Αστυνομική, Δράμα, Θρίλερ, Μυστηρίου
Trailer: https://youtu.be/yezR1xvpVRs
Πλοκή: Το 1986, δύο ανυποψίαστοι ντετέκτιβ αναλαμβάνουν την υπόθεση ενός διπλού φόνου σε μια επαρχία της Νότιας Κορέας. Αλλά όταν ο δολοφόνος χτυπάει πολλές ακόμα φορές ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, οι ντετέκτιβ συνειδητοποιούν πως βρίσκονται στο κυνήγι του πρώτου καταγεγραμμένου serial killer της χώρας. Βασιζόμενοι μόνο στο ένστικτο και στις δεξιότητές τους, οι δύο ντετέκτιβ επιχειρούν να λύσουν το παζλ ενώνοντας τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, σε ένα θρίλερ βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/8
Amerika Square (Πλατεία Αμερικής) (2016)
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σακαρίδης
Είδος: Κοινωνική, Αστυνομική
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=kIkr9yXzN7Q
Πλοκή: Ένας tattoo artist, ένας ρατσιστής φίλος του, μια μπλεγμένη με τη μαφία Αφρικανή τραγουδίστρια, ένας Σύριος πρόσφυγας που θέλει να φύγει από τη χώρα. Οι πορείες τεσσάρων διαφορετικών ανθρώπων συναντιούνται με φόντο την Πλατεία Αμερικής

ΕΛΑ Σ' ΕΠΑΦΗ


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διοργάνωση του camping ή αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη δράση της YRE και του Antinazi Zone, έλα σ' επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6976436302
2102283018
6977646995
2310540432

Email


antinazi.yre@gmail.com